Aloitin työharjoittelijana Suomen Valomestarit jäsenliike Jokiwatti Oy:ssä. Sain tehtäväkseni luoda uutta Valomestarit sivua.

Tehtävät ei ollut helppo ja tarvitsin tähän suunnittelijoiden apua. Tuotteiden lisäilyä, hallinnointia ja ulkoasun muokkausta oli paljon.


Suomen Valomestarit sivusto toimii samalla katalogina ja kotisivuna. Katalogista löytyvät tuotteet ovat saatavilla Valomestarien jäsen liikkeistä.

Katalogista tuotteita voi selata kuin verkkokaupasta ja tuotteista saa tarkempaa tietoa kuin pelkkää kuvastoa selaamalla. Tuotteita voi verrata ja arvostella.

Kirjautumalla sisään voi luoda oman tulostettavan toivelista ja mennä vaikka toivelistan kanssa lähimpään jäsenliikkeeseen. Voit lähettää kaverille sähköpostilla vinkin kiinnostavasta tuotteesta suoraan sivulta. Tilaamalla uutiskirjeen, saa sähköpostilla uusimmat kuvastot ja ajankohtaisia uutisia.


Sivulta löytyy tietoa, mitä Suomen Valomestarit tarkoittaa. Sieltä löytyy myös tietoa jäsenyydestä, jäsenten kotisivujen osoitteet, liikkeiden sijainnit kartalta ja voit myös hakea yhtesityö organisaation jäseneksi.

Uusimmat kuvastot, uudet tuotteet ja blogia päivitetään yhdessä jäsen liikkeiden kanssa.

Nyt olen siirtynyt työharjoittelijasta palkalliseksi Jokiwatin työntekijäksi ja näin myös Valomestari jäseneksi. Tehtäväni on päivitellä sivustoa ja olla mukana myös järjestelemässä Valomestarit tapahtumia


Kirsi Jokiwatista.

Tervetuloa uudelle Suomen Valomestarit sivulle!

Lue lisää »